Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، در ابتدای این نشست رضاداد درباره دلایل وقفه ای که در برگزاری جشنواره به وجود آمد گفت: در جشنواره سی‌ام با وقفه ای مواجه شدیم. زیرا توافقنامه بین سازمان سینمایی فارابی با شهرداری اصفهان برای امضا با تاخیر روبه رو شد. به همین دلیل فرصت کافی نبود که جشنواره را در زمان مناسب برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال پیش بینی شد که رویدادی را بهمن ماه سال 95 داشته باشیم اما با برگزاری جشنواره فیلم فجر در استان ها همزمان شد. به همین دلیل از انجام آن رویداد هم صرف نظر کردیم.

او ادامه داد: با نهایی شدن این تصمیم که قرار شد جشنواره در 5 سال آینده در اصفهان برگزار شود تصمیم گرفتیم تا جشنواره را در اواخر بهار و یا اوایل تابستان برپا کنیم و پس از آن بین برگزاری جشنواره و اکران فیلم های کودک و نوجوان در تابستان نسبتی پیدا کنیم و در همین جهت قرار است برنامه ریزی کنیم.

او افزود: یکی از معضلات سینمای کودک و نوجوان کم رونقی این نوع سینما در اکران است. مطلب دیگری که در این دوره از جشنواره با آن روبه رو بودیم بحث تفکیک یا عدم تفکیک این جشنواره بود زیرا دوره گذشته در همدان با رویکرد نوجوانان برگزار شده بود و قرار بود که امسال با رویکرد کودکان در اصفهان برپا شود. این بحث را با شورای سیاستگذاری سینمای کودک بررسی کردیم و پیشنهاد شد که در برگزاری جشنواره تفکیکی صورت نگیرد اما در داوری‌ها در بخش بهترین فیلم دو جایزه داشته باشیم که یکی به بهترین فیلم کودک تعلق می‌گیرد و دیگری نصیب بهترین فیلم نوجوان خواهد شد و در ادامه در هر بخشی می‌توانیم آرام آرام به سمت تفکیک برویم. به هر حال رویکرد انتخابی ما در این دوره این بود که از جداسازی دو جشنواره منصرف شدیم.

رضاداد درباره دیگر تغییرات این دوره از جشنواره اظهار کرد: نکته دیگر درباره این جشنواره استقلال بخش انیمیشن است. اگر بتوانیم این بخش را تقویت کنیم اتفاقات خوبی در این زمینه خواهد افتاد و در نهایت هم باید نگاه مستقلی به این ژانر سینمایی داشته باشیم. زیرا ظرفیت سینمای انیمیشن ما از سینمای زنده و داستانی بسیار بیشتر است و می‌تواند مخاطبین بیشتری را هم به سینما جلب کند ضمن اینکه منابع داستانی می‌توانند به ظرفیت این بخش کمک کنند.

دبیر سی‌امین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره مقرراتی که در بخش فیلنامه به وجود آمده است تاکید کرد: در سالهای گذشته در بخش مقررات فیلمنامه بیشتر به طرح‌ها توجه می‌شد. اما، همین توجه به طرح باعث می‌شد تا آن طرح‌ها به فیلمنامه تبدیل نشوند و در بایگانی نویسندگان و تهیه کنندگان باقی بمانند به همین دلیل امسال تنها فیلمنامه‌ها را پذیرفتیم.

او با اشاره به ویژگی های این دوره از جشنواره بیان کرد: ویژگی دیگر این دوره توجه به رویکرد سینمای کودک و نوجوان برای این قشر سنی است. زیرا در دوره‌های پیشین بیشتر فیلم‌هایی پذیرفته می‌شد که درباره کودک و نوجوان بودند.

علیرضا رضاداد در ادامه آماری را درباره آثار فرستاده شده به دبیرخانه جشنواره و فیلم‌های پذیرفته شده در سی‌امین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان ارایه داد.

رضاداد پس از اعلام آمار این دوره جشنواره با اشاره به فیلنامه‌های اقتباسی گفت: به فیلنامه‌های اقتباسی هم در این دوره توجه جدی شده است و بعضی از آثار منتخب ناشرین کانون فرهنگی کودک و نوجوانان هم در جشنواره حضور دارند.

او درباره سالن‌های نمایش دهنده فیلم‌ها گفت: امسال پنج سالن فیلم‌ها را نمایش می‌دهند ضمن اینکه بیشتر نمایش آثار بعد از ظهر است و هر فیلمی که مورد استقبال قرار گرفت در سانس صبح فردا برای آن اکران فوق‌العاده‌ای در نظر گرفته خواهد شد به همین دلیل سانس‌های صبح سینماها را خالی نگه داشتیم.

رضاداد افزود: یکی از ملاحظات برگزاری جشنواره در اصفهان محدودیت سالنها بود. به همین دلیل بعضی از سالن‌هایی که نیاز به بازسازی داشت برای جشنواره آماده شدند.

دبیر سی‌امین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره آیین‌های نکوداشت و بزرگداشت این دوره گفت: امسال دو آیین نکوداشت و دو آیین بزرگداشت داریم؛ یاد دنیا فنی‌‌زاده، عروسک گردان کلاه قرمزی و توران میرهادی، فعال حوزه کودک و نوجوان در کاتالوگ جشنواره گرامی داشته خواهد شد. در حوزه سینمای نوجوان هم مراسم بزرگداشتی برای رسول صدرعاملی برگزار خواهد شد.

یکی دیگر از برنامه‌های ما مراسمی است که برای سالروز درگذشت عباس کیارستمی در نظر گرفته شده است. این مراسم در روز 14 تیرماه برپا خواهد شد. علی معلم هم توجه ویژه‌ای به سینمای کودک داشت. به همین دلیل نکوداشتی در جشنواره امسال برای او در نظر گرفتیم.

رضاداد در ادامه گزارشی از برگزاری کارگاه‌ها را ارائه داد که شامل کارگاه‌های فیلنامه‌نویسی و انیمیشن می‌شود.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اسماعیلی فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، درباره برگزاری نمایشگاه‌های مشترک با کشورهای دیگر، در جمع خبرنگاران گفت: این کار به صورت جدی در حال برگزاری است؛ مدتی پیش به صورت مشترک در هندوستان، عمان، ترکیه، عراق و سالانه در نمایشگاه‌های متعددی همکاران من شرکت می‌کنند.

وی افزود: متقابلاً ۲۵ کشور در نمایشگاه بین‌المللی تهران حضور دارند و هر سال یک مهمان ویژه هم داریم که امسال کشور یمن مهمان است.

اسماعیلی درباره تغییر مهمان این دوره از نمایشگاه از هند به یمن، گفت: در چنین رویدادهایی تا آخرین لحظه چنین تغییراتی محتمل است.

وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنانش درباره افتتاح کارخانه کاغذ زاگرس در کشور گفت: الحمدلله کارهای اجرایی این کارخانه تا نزدیک ۹۰ درصد انجام شده و دولت در کنار بخش خصوصی ایستاده است. این کارخانه بسیار معظم است که هم رییس جمهور و هم شخصاً از آن بازدید داشتیم و دو هفته پیش آقای احمدوند از این کارخانه بازدید داشت. الحمدلله کار به خوبی جلو می‌رود و ما تلاش می‌کنیم در یکی دو ماه آینده، به افتتاح برسد.

اسماعیلی درباره افتتاح بزرگترین کتابخانه منطقه در شهر اراک، گفت: حدود ۲۰ درصد از کار اجرایی مربوط به این کتابخانه مانده و تلاش می‌کنیم با تزریق بودجه تا نیمه دوم سال آن را افتتاح کنیم.

وزیر ارشاد درباره توجه به حوزه کودک و نوجوان نیز گفت: حوزه کودک بخش بسیار مهمی است چون هم نیاز امروز ماست و هم بیشترین فروش کتاب را هر سال در حوزه کودک و نوجوان داریم، شاید گاه تا ۲۵ یا ۳۰ درصد فروش ناشران در حوزه کودک و نوجوان است بنابراین جای کار جدی دارد

وی افزود: کارهای تألیفی در این بخش به شدت مورد حمایت ماست. به دلیل گرانی کاغذ ویژه کتاب‌های کودک و نوجوان با کاهش تولید ادبیات در این حوزه مواجه‌ایم اما بنای ما در حمایت جدی است و جشنواره ویژه کتاب کودک و نوجوان را به زودی برگزار می‌کنیم.

کد خبر 6100766 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • ۲ مطالبه مهم رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب سال گذشته/ نکاتی که نیازمند توجه جدی است
  • یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده
  • آخر هفته‌ای با رنگ تنوع،نشاط و تخفیف در بخش کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب تهران
  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز